Foto: Mats Montner

Hilton Stockholm Slussen är klar som Stolt partner till Stockholm Pride och tillika årets officiella Pridehotell. Hilton Stockholm Slussen är ett fullservicehotell beläget i hjärtat av Stockholm och kommer kunna erbjuda Pridebesökarna rabatterade priser under festivalveckan.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– ”Vi är glada och jättestolta över att vara hotellpartner till Stockholm Pride. Frågorna som Pride lyfter är något som vi jobbar med varje dag tillsammans med både gäster och personal.  Vi har haft obligatoriska internutbildningar i dessa frågor för personalen och har sett hur det har lett till en större förståelse gentemot gästerna. Vi har även fått uppskattning för detta jobb externt och vi tror att det är en av anledningarna till varför Stockholm Pride har valt oss till samarbetspartner”, säger Peter Eriksson, Hotelldirektör Hilton Stockholm Slussen.

Som Pridebesökare kan man boka rabatterade rum under festivalveckan på www.hilton.com/goout. Hilton Stockholm Slussen erbjuder bl.a. 10 procent rabatt på rummen, dubbla hiltonhonors points för alla medlemmar, fritt Internet och sen checkout i mån av plats.

– ”Det känns kul att kunna erbjuda våra Pridebesökare ett centralt boende som ligger nära våra evenemangsområden Pride House och Pride Park, samtidigt som det är ett hotell som jobbar för och respekterar hbtq-personer” säger Alf Kjeller, festivalchef Stockholm Pride

Hilton Hotels & Resorts är officiell hotellpartner till ett antal stora hbtq-arrangemang världen över och erbjuder hbtq-personer och deras vänner att ta del av fördelaktiga erbjudanden och rabatter på fler än 140 Hiltonanläggningar genom paketet ”Stay Hilton, Go Out”.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report