Foto: Mats Montner

Under sommaren reser två vuxna och ett obegränsat antal barn 0–17 år för endast 280 kr mellan Stockholm och Arlanda. Det innebär alltså att alla under 18 år reser gratis mellan den 18 juni – 31 augusti. Erbjudandet har presenterats i en film som vi visar här.

Arlanda Express sommarerbjudande ser lite annorlunda ut i år. Lite mer generöst anser tågföretaget själva.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Hur det här kan se ut visar vi i en film som finns på vår hemsida från idag. Denna sommar hälsar vi alla välkomna ombord och ser gärna att man väljer Arlanda Express till max. Så spara både tid och pengar och res med oss, säger Per Thorstenson, VD Arlanda Express.

I filmen medverkar Kristin Zetterlund, Melker Andersson, Emma Pettersson, Hans Simonsson, Thomas Macentee, Davy Hakala, Gavin Maycroft, Pomme Van Hoof och en grupp scouter.

 

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report