Foto: Finnair

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Finnair och airberlin utökar sitt samarbete på den Skandinaviska marknaden.

Expanderingen innebär att resenärer kan boka biljetter direkt från Stockholm, Göteborg, Oslo och Köpenhamn till Berlin. Samarbetet är strategiskt viktigt för Finnair på den nordiska marknaden samt i Asien.   

Samarbetet mellan Finnair och airberlin har pågått sedan 2010 och omfattar i dag flighter mellan Finland och Tyskland, samt avgångar vidare till Österrike. Nu utvidgas samarbetet till att inkludera rutter direkt från Stockholm, Göteborg, Oslo och Köpenhamn till Berlin, samt Köpenhamn till Düsseldorf.

– Det här ger oss ett ännu mer konkurrenskraftigt erbjudande inom de nordiska länderna. Den här typen av partnerskap hjälper oss även bygga trafik till vår Helsingfors-hub som är strategiskt viktig för oss, säger Kenneth Gillberg, Skandinavienchef Finnair.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report