I år har två av länets White Guide-restauranger tagit fram varsitt menyförslag – och vad som kommer att serveras på galan bestämmer gästerna!

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

White guide är restaurangguiden som årligen presenterar Sveriges bästa restauranger. Bland dessa återfinns Hestraviken Hotell & Restaurang och Sofiehof som i samarbete med Sodexo och Rudu Grosshandel har tagit fram varsitt förslag på en trerätters galameny. Temat för tävlingen är ”Skog, gård, äng och sjö” och restaurangerna har båda utgått från samma råvaror – enbart svenska sådana, och många av dem småländska. Vilken meny som serveras på galan avgör Jönköpingsborna i en omröstning.

-Det här är ett sätt att uppmärksamma vår fina småländska matkultur, och samtidigt ge Jönköpingsborna möjligheten att påverka galainnehållet, säger Maria Lindén på Destination Jönköping.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report