För att få fler att upptäcka fördelarna med kollektivtrafiken skickar Västtrafik ut ett prova-på-erbjudande till 10 000 hushåll i orter runt Göteborg den här veckan.

Mottagarna har chansen att få åka gratis med kollektivtrafiken i två veckor.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Det är inte första gången Västtrafik går ut med ett liknande erbjudande. Kampanjen Det stora pendlarexperimentet 2011 blev en stor framgång med över 27 000 personer som testade möjligheterna med kollektivtrafiken. Den här gången går kampanjen under namnet Vi älskar bilister.

– Vi vill att fler ska välja att resa kollektivt och det finns ingen motsats mellan bilen och kollektivtrafiken. Vi kompletterar och behöver varandra, säger Maria Björner Brauer, enhetschef försäljning och marknad på Västtrafik

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report