Lime Travel öppnar i Göteborg

Ons 12 sep, 2012 - 14:18

Lime tror på det personliga mötet till skillnad mot många av sina konkurrenter.

Lime Travel är den exklusiva researrangören som skräddarsyr resor. De blir med sin nyöppnade reselounge den enda i detta segment i Göteborg. Lime har många års erfarenhet av allt som ger resan en WOW-faktor.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Lime startades 1995 och finns sedan tidigare i Stockholm, Halmstad och i Helsingborg. Att öppna en reselounge i Göteborg har länge stått högt på önskelistan.

– Vi gör tvärtom mot många andra researrangörer som går mer och mer mot bokningar på nätet och minimal personlig kontakt. Men vi vet att våra kunder tycker det personliga mötet är viktigt och en del av planerandet av en bra resa, säger Lotta Kronstam, vd för Lime Travel.

SENASTE NYTT

ANNONS: