Flygbussarna på Brommas Öppet hus

Ons 26 sep, 2012 - 14:08

Flygbussarna bjuder på returresan för alla som åker till Bromma Öppet hus på lördag den 29 september.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

I en monter på flygplatsen kommer personal från Flygbussarna att finnas för att berätta om verksamheten och Flygbussarnas miljöarbete. Här kommer det också finnas möjlighet att tävla om åkkort med Flygbussarna.

– Brommas Öppet hus är ett bra tillfälle för oss på Flygbussarna att möta våra resenärer. Vi berättar om vår verksamhet, i synnerhet vårt viktiga miljöarbete, och hoppas på att få höra vad våra resenärer tycker och tänker, säger Eva Tiséus, marknadschef på Flygbussarn

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report