Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Hotellgruppen Accor lanserar idag en ny webbsida för hotellkedjan Ibis. Webbsidan är på svenska och innehåller information och bokningsfunktion för över 1600 hotell. Samtliga Ibis, Ibis Styles (f.d. All Seasons) och Ibis Budget (f.d. Etapp Hotels) i världen, inklusive Sverige, går att boka på den nya webbsidan.

– Vår nya svenska webbsida gör det mycket enklare för våra kunder att få information om och boka samtliga av våra Ibis-hotell. Nu slipper man besöka flera olika webbsidor, utan kan med ett enkelt klick på ibis.com ta del av en stor variation av olika ekonomihotell, säger Jan Birkelund, försäljningschef på Accor i Norden.

Samtliga av Accors ekonomihotellkedjor (Ibis, All Seasons och Etapp Hotels) genomgår för närvarande en stor förändring och samlas numera under samma paraply – varumärket Ibis. Den nya webbsidan är ett viktigt steg i denna förändringsprocess. I samband med detta genomgår även hotellen en omfattande renovering över hela världen med målet att alla ska hålla en gemensam och god standard. Framför allt renoveras lobby, bar, restaurang och hotellrum. Ett exempel i Sverige är nya Ibis Styles vid Odenplan i Stockholm.

– Trots förändringarna med varumärket kvarstår Ibis strategi att erbjuda hotell till ekonomipriser. Vi kommer att fortsätta med vår målsättning att alltid kunna erbjuda kunderna 25-30 procent lägre priser än konkurrenterna, säger Jan Birkelund.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report