Travel Report skissar på framtiden

Mån 29 okt, 2012 - 14:26

Det är lätt hänt som tidning att stirra sig blind på nyhetsrapportering – alltså saker som redan har inträffat. På den fronten har webben blivit ett ovärderligt verktyg för att hålla sig uppdaterad. På Travelreport.se finner du dagligen de snabbaste resebranschnyheterna. Vill du hellre prenumerera på våra nyheter via Facebook och Twitter går det naturligtvis också bra. Våra nyhetsbrev når fler och fler för varje dag som går, och har med tiden blivit ett oumbärligt branschredskap varje morgon för tusentals branschmänniskor och beslutsfattare.

Men de snabba nyhetsnotiserna rymmer sällan visioner, analyser och djupare samtal. I printmagasinet Travel Report vill vi istället rikta blicken framåt, mot de trender och cykler som driver reseindustrin mot framtiden. Jag brukar prata om att branschen just nu genomsyras av treenigheten digitalisering, hållbarhet och varumärkesbyggande, och dessa teman är återkommande i tidningen vi gör.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Vi vill också träffa visionärerna, ledarna och galningarna. Det är trots allt människor av kött och blod som leder utvecklingen och ser till att det skapas fler, bättre och smartare boenden, transportmedel, knutpunkter och destinationer. I Travel Report kan deras passion och vår nyfikenhet mötas. Tillsammans skissar vi upp en bild av hur framtidens resebransch kan komma att se ut. Finns du med i den bilden?

Christian von Essen
chefredaktör Travel Report
christian@travelreport.se

Prenumerera på Travel Report här!

 

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report