Under juli månad ökade trafiken igen, med hela 8,5% jämfört mot samma månad 2012. Under juli månad reste 113 504 passagerare till och från Göteborg City Airport. De mest populära resmålen var Stansted, Alicante samt Budapest.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Största ökningen jämfört med samma period förra året hade Edinburgh + 27%, Visby +20% samt Girona/Barcelona +12%.

För perioden januari – juni, så är antalet passagerare 489 286 st.

”- Trafikökning var mycket stark 2012 och nu ser vi ytterligare en ökning med nästan 9% för denna månad, vilket är oerhört roligt att se, särskilt med tanke på den varma och fina sommaren som Sverige erbjudit. Flygplatsen har nu all time high i antalet destinationer och i antalet starter och landningar, säger Annika Nyberg, VD för Göteborg City Airport

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report