Postify i samarbete med Norwegian

Tor 29 aug, 2013 - 7:00

Postify - Travelreport.se

Vykortsnördarna på Postify fick lite av ett genombrott i resebranschen efter Travel Reports artikel lagom till TUR-mässan i Göteborg. Forex Bank och ReseEkonomen Mattias Varén hakade på direkt, och i somras lanserades ett samarbete med Swebus. Sedan 1 juli har man dessutom kunnat skicka vykort direkt genom Norwegians facebook-sida.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Norwegian är ett jättekul samarbete för oss, säger Pelle Josefsson på Postify. De har köpt 5 000 vykort som deras fans på Facebook får skicka gratis. Fyra per person är det sagt. Det är ett bra exempel på hur man som aktör inom resebranschen enkelt kan skapa mervärde för sina kunder. Norwegian hade själva tänkt skapa en applikation så vår tajming var väldigt rätt.

Hur ser det ut med charterbranschen?

– Vi har faktiskt ett löpande samarbete med Apollo som ger ett gratis vykort med deras rabattkod.

Blir det hektiskt till jul tror du?

– Ja, vi har redan börjat kontakta företag och reklambyråer för att sälja in julkampanjer. Vi skickar 30 miljoner julkort i Sverige varje år, så det finns en enorm marknad. Vi har även kontakt med olika välgörenhetsorganisationer där vi kan samarbeta.

Postify finns nu som egen app för både iPhone och Android – den senare möjliggör också påbyggnader med en rad olika effekter och hattar bland annat. Sedan starten i början av 2013 har det skickats 12 000 vykort via Postify. Första mobilappen lanserades så sent som i maj.

CVE

SENASTE NYTT

ANNONS: