Passagerartillväxten för Norwegian fortsatte i augusti månad. Totalt flög mer än 1,9 miljoner passagerare med bolaget, en ökning på 14 procent jämfört med samma månad föregående år. Punktligheten är fortsatt hög.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

I augusti flög 1 973 468 passagerare med Norwegian, en ökning med 14 procent jämfört med samma månad föregående år. Den totala trafiktillväxten (RPK) ökade med 30 procent, medan kapacitetstillväxten (ASK) ökade med 31 procent. Kabinfaktorn var 79,2 procent i augusti, 1,2 procentenheter lägre jämfört med augusti 2012.

– Det är glädjande att allt fler passagerare väljer Norwegian. Vi vet att de som flyger med oss uppskattar kvalité och låga priser. Vi märker även att de som en gång har flugit med oss återkommer. Trafiktalen för augusti månad präglas av stor kapacitetstillväxt, speciellt på nya marknader, säger Norwegians VD Bjørn Kjos.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report