Reseföretaget Iceland Explorer som ingår i den av Per Braathens ägda Braathens Travel Group har förvärvat kryssningsföretaget Cruise Selection.

Genom förvärvet avser företaget kunna erbjuda sina kunder en ännu högre kvalitetsnivå inte minst på kryssningar Karibien med avresa Florida.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

I samma veva har Iceland Explorer AB namnändrats till Explorer Travel Scandinavia AB.

”Vi är väldigt glada över att Cruise Selection nu ingår i Explorer Travel. Det finns en stor efterfrågan på kryssningsresor och genom samgåendet kan vi stärka upp produktionen. Vi har kvalitet i fokus och då vi ser att intresset av kryssningar som avgår från Miami, Fort Lauderdale och New York växer lavinartat kan vi genom vårt koncept America Explorer erbjuda kompletta paketresor som direkt gynnar kunden”, säger Jon Tormodsson, VD på Explorer Travel Scandinavia AB.

 I samband med förvärvet driver nu Explorer Travel fyra koncept: Iceland Explorer – specialister på Island. America Explorer – specialister på resor till USA och Kanada, Ireland Explorer – specialister på Resor till Irland och Skottland samt Cruise Selection – specialister på kryssningsrelaterade resor världen över.

 ”Våra kunder vill ha ”det lilla extra”. Det får de av oss. Vi kan våra segment på våra fem fingrar och det känns nu väldigt roligt att välkomna Cruise Selection in i Explorer familjen. Just nu är vår höstlovsresa till NYC med påföljande kryssning till bland annat Bahamas väldigt populär. Då resan innehåller flera moment är det ett typiskt reseupplägg man som kund vill ha hjälp med att arrangera. Nu får kunden möjlighet till one stop shop då vi erbjuder expertis på såväl USA som kryssningsarrangemang”, avslutar Jon Tormodsson.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report