ZagrosJet nytt flygbolag på Arlanda

Fre 11 okt, 2013 - 14:26

Idag startar kurdiska ZagrosJet en direktlinje mellan Erbil International Airport och Stockholm Arlanda Airport.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Linjen trafikeras två gånger i veckan; måndagar och fredagar. ZagrosJet är därmed det tredje flygbolaget som flyger till Erbil från Arlanda.

Idag öppnar ZagrosJet, det första officiella kurdiska flygbolaget, en linje mellan Erbil International Airport och Stockholm Arlanda Airport. Det innebär också att konkurrensen på linjen hårdnar. Sedan tidigare flyger Germania samt Small planet Airlines till Erbil.

– Vi är glada att få välkomna ZagrosJet till Stockholm Arlanda Airport. Många människor i Stockholm och Sverige har kurdisk och irakisk bakgrund, och nu blir det ännu enklare för dem att ta sig till norra Irak och hälsa på släkt, vänner och affärskontakter, säger Kjell-Åke Westin, flygplatsdirektör på Stockholm Arlanda Airport.

SENASTE NYTT

ANNONS: