Europeiska reseoperatörsjätten Lowcostholidays värvar Eva Magnusson-Bowring som ny Managing Director för Norden.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Eva har tidigare jobbat som nordisk marknadschef på Holiday Autos. Eva Magnusson-Bowring har en gedigen erfarenhet av e-handel och digital marknadsföring. Hon har tidigare varit nordisk marknadschef på Holiday Autos med ansvar för utvecklingen av företagets varumärke, och dessförinnan Senior eCommerce Service Manager på Hilton Worldwide. Nu tillträder hon nu som Managing Director för reseoperatören Lowcostholidays i Norden.

– Lowcostholidays är ett spännande företag som på bara några år har seglat upp som en av Storbritanniens ledande reseaktörer. Nu ska vi göra en liknande resa i de nordiska länderna och jag ser fram emot att driva denna utveckling, säger Eva Magnusson-Bowring, Managing Director på Lowcostholidays i Norden.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report