Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Under förra veckan stod det klart att Avis förstärker det samarbete man tidigare haft med norska Tryg Forskring A/S genom att även inkludera svenska Moderna Försäkringar.

Syftet med avtalet är att skapa en större trygghet för försäkringsbolagets kunder genom att garantera dessa en bil från Avis om olyckan skulle vara framme.

Till skillnad från många liknande lösningar kan Moderna Försäkringars kunder vara säkra på att få en hyrbil från biluthyrningsföretaget Avis om det skulle behövas. Standardlösningen är normalt att man erbjuds en hyrbil, dock kan man i förväg som försäkringstagare inte veta varifrån denna kommer.

–  Avis har enastående kundservice, hög tillgänglighet och ett mycket stort stationsnät vilket våra kunder kommer kunna dra stor nytta av. Vi ser det som en stor fördel att kunna erbjuda våra kunder en bil från Avis om deras egna på något sätt är obrukbar, säger Mattias Arreflod, inköpsansvarig på Moderna Försäkringar.

 

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report