Skistar nya sajt

Tor 31 okt, 2013 - 7:03

Foto:skistar

 

Har uppdaterats med nytt utseende och en mängd nya funktioner.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Den nya sajten där information och försäljningsflöden prioriteras parallellt kommer att förenkla väsentligt för besökaren. Nya skistar.com kommer även att svara upp till de ökade kraven på mobilitet mellan dator, telefon och läsplatta.

På skistar.com kan gästen boka hela sin semester med resa, boende, skidskola, skidhyra och skipass på ett och samma ställe. Målsättningen är att alla produkter alltid ska vara säljbara via hemsidan. Under förra året ökade antalet besök med 9,5 % och skistar.com hade totalt 9 miljoner besök maj till maj. Sett enbart till logi genererades 68 % av försäljningen direkt från webbokningar under föregående år. Detta gör skistar.com till den i särklass viktigaste säljkanalen för SkiStar.

Vi var tidigt ute med att lägga stort fokus på webben som säljkanal. Med facit i hand var vi helt rätt ute med tanke på den ökning vi ser både vad gäller antal besök och försäljningssiffror. Det kändes därför givet att ta nästa steg och utveckla skistar.com för att fortsätta att ligga i framkant”, säger Mathias Lindström, marknads- & försäljningsdirektör SkiStar AB.

 

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report