Travellink Affärsresor har släppt en ny mobilsajt med full tillgång till alla bokningsfunktioner

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Sajten passar alla mobiler och surfplattor – utan undantag.

– På Travellink Affärsresor strävar vi alltid efter att erbjuda våra kunder lösningar som förenklar och underlättar i vardagen. Utvecklingen av vår nya mobilsajt är ett led i det arbetet, säger Jerker Elming, försäljningschef i Norden och fortsätter:

– Vi vill underlätta för våra resenärer att enkelt och snabbt kunna boka, ändra eller avboka sina resor även då de befinner sig på resande fot. All boknings- och profilinformation synkroniseras mellan de olika bokningskanalerna: mobilt, online och kundservice. Vi märker redan att möjligheten att enkelt och snabbt kunna boka via en smartphone uppskattas av många av våra kunder.

Sajten är byggd i responsiv design vilket gör att innehållet anpassas efter den enhet som används.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report