WTM 2013 Industry Report

Mån 4 Nov, 2013 - 22:40

WTM 2013: Under måndagen drog mässjätten World Travel Market igång i London. Här ser vi en sammanfattning av WTM 2013 Industry Report – baserat på svar från den brittiska resebranschen. Överlag är det en välkommen optimism: brittiska resebranschföreträdare ser helt enkelt ljust på den lokala och globala framtiden. Vidare ser man positivt på hur OS i London har påverkat staden som destination och ser en kraftig framväxt av ”no-frills business class”. Däremot befarar nästan varannan tillfrågad att Londons status som flyghubb kommer att reduceras.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Detta och mycket mer i Industry Report. Video här!SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report