Från att ha klättrat ända upp till vd-rollen inom Holland America Line, har nu norrmannen Stein Kruse utsetts till vd för nybildade Holland America Group, som består av Holland America Line, Seabourn, Holland America Princess Alaska och Princess Cruises. Totalt chefar han därmed över inte mindre än 36 000 anställda som driver 41 kryssningsfartyg med 25 miljoner passagerare årligen.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Stein Kruse sitter i en rad styrelser och tar även plats som ordförande i styrelsen för brittiska MANCO, som bland annat driver Carnival Australia och P&O Cruises.

Moderbolaget Carnival Cruises & plc räknas som världens största kryssningsföretag, och består bland annat av Carnival Cruise Lines, Holland America Line, Princess Cruises, Seabourn, AIDA Cruises, Costa Cruises, Cunard, Ibero Cruises, P&O Cruises (Australien) och P&O Cruises (Storbritannien).

Stein Kruse tillträder sin nya roll 1 december 2013.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report