Familjen Helsingborg är ett platsvarumärke som innefattar 11 kommuner kring Helsingborg. Tillsammans marknadsför man regionen internationellt, framförallt mot den aktive resenären inom kategorin man kallar för ”soft adventures”. De senaste 17 åren har man i regionen även samarbetat med kryssningsbranschen och för tillfället förbereder man sig inför Cruise Shipping Miami i mars 2014.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Monica Frisk är destinationsutvecklare på Familjen Helsingborg, och här nedan berättar hon mer om verksamheten för Travel Report. Kanske fler kommuner borde samverka på det här sättet för att stärka sitt erbjudande?

Se videon här om fönstret inte öppnas!

 

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report