Singapore Airlines gör starkt Q2

Tis 12 nov, 2013 - 16:31

Foto: Wikimedia CC - Simon_sees

Singapore Airlines släppte i dag sina siffror för andra kvartalet av räkenskapsåret 2013-2014.

Sammanfattningsvis kan man konstatera att SIA-gruppens totala kostnader ökade med 2,4 % medan intäkterna samtidigt steg med 2,8 %. Nettovinsten uppgick till SGD 160 miljoner, en ökning med hela 70 % jämfört med samma period för ett år sedan, enligt Singapore Airlines själva tack vare ökad operativ vinstmarginal, vinster från andra bolag i gruppen och kapital från flygplansförsäljningar. Förutom Singapore Airlines (SIA) består gruppen även av SilkAir och SIA Cargo.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

CVE

 

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report