Grekland ökar mest sommaren 2014

Tor 14 nov, 2013 - 10:08

 

Apollo ökar resor till Grekland och Kroatien fortsätter att öka sitt utbud av resor till de båda länderna den kommande sommaren.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Sommaren 2014 ser ut att bli en riktig greklandssommar då flera andra researrangörer också aviserat att de ökar sitt utbud av resor till Grekland.

Sommaren 2013 var det Grekland och Kroatien som var det vinnande länderna när svenskarn
valde sommarresmål. Så ser det ut att bli även sommaren 2014.

När sommarresorna för sommaren 2014 släppts till försäljning står det klart att de största ökningarna av resor sker till Grekland. Apollo ökar sitt utbud av resor dit med närmare 20 procent. Det gör Apollo till Sveriges största arrangör av resor till Grekland.

Bland sommarnyheterna i Grekland märks heta Mykonos som kan kombineras med Tinos och
Syros. Kalamata på Peloponnesos-halvön gör comeback. Natursköna Sivota är ytterligare en nyhet i norra Grekland.

Att erbjuda resor till klassiska resmål som Santorini, Kos, Rhodos, Skiathos ger även en möjlighet att nå flera mindre öar. Santorini kan kombineras med Naxos och Milos. Skitahos med Skopelos och Alonissos. Kos med Kalymnos och Leros. Mykonos med Tinos och Syros. Rhodos med Symi och Tilos

– Vi tror mycket på att erbjuda klassiska grekiska semesterfavoriter som enkelt kan
kombineras med mindre grekiska pärlor. Att smidigt kunna ta sig till en stor ö att använda som utgångspunkt för upptäcka närliggande, mindre öarna är något vi tror på för framtiden, säger Kajsa Moström på Apollo.

SENASTE NYTT

ANNONS: