Stockholm Travel Show, som nyligen tog över Gallerian i Stockholm, fortsätter till Centralstationen och utökar sin frekvens till två mässor per år. Trots en stor genomströmning i Gallerian var flera utställare besvikna över att besökarna inte var särskilt intresserade av att prata resor under shoppingturen. Arrangör Martin AhlbergFin-S tror att det nya läget passar ännu bättre för ändamålet.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Vi har hittat det optimala läget i centrala Stockholm och ser Centralen med sitt resekluster och sin flexibilitet för utställarna som den naturliga hemvisten för en resemässa i Stockholm. Närheten till konsumenterna, pendeltågen, T-banan och trafiken i övrigt med all tåg-, buss- och taxitrafik till och från Cityterminalen, gör platsen helt oslagbar som mässmiljö.

Stockholm Travel Show kommer att äga rum 8-10 maj och 23-25 oktober 2014.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report