Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Äntligen är det dags för Svenska Turistgalan!

I år ställer RTS och deras partners till med en enorm fest på hippa Ambassadeur i Stockholm. Det kommer vara liveframträdanden, utdening av TRIP Award, Peter Siepen som DJ och fullkomligt fantastiska vinster att kamma hem under kvällen (så glöm inte visitkorten!). Du kan bland annat vinna en weekend i Dubai med flyg och hotell!

Och det bästa är att du som Travel Report-läsare kan gå alldeles gratis utan ha varit med på dagens seminarier eller prisutdelningar (vill du vara det också går det bra att anmäla dig här). Det enda du behöver göra för att hamna på listan är att gilla Travel Report på Facebook och maila till osa@travelreport.se

Vi har ett begränsat antal platser reserverade för resebranschfolk, så glöm inte att skriva var du jobbar någonstans. Du kan bara osa åt dig själv.

SENASTE NYTT

ANNONS: