Den 1 december, 2013, tillträder Elin Stenman som ny marknadskommunikatör på Eskilstuna Marknadsföring.

Elin är tidigare egenföretagare i IT-branschen med en Fil. Kand. i Reklam och PR. Hon har arbetat hos Eskilstuna Marknadsföring sedan september 2012 som turistinformatör och är väl insatt i verksamheten. Elin var även projektledare för lanseringen av nya Eskilstuna.nu tidigare i år.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

–  Jag är glad att jag har fått förtroendet att kliva fram och fokusera på hur vi kan stärka Eskilstuna som besöksmål. Mitt intresse för kommunikation grundar sig i en nyfikenhet på människor och hur man kan nå ut genom att anpassa budskapet efter mottagaren. I det här jobbet får jag kombinera det med att varje dag vara med och göra Eskilstuna, staden där jag själv och de flesta jag känner bor, till en ännu bättre plats att besöka och leva på, säger Elin Stenman.

 

SENASTE NYTT

ANNONS: