Kajsa Beausang ny chefredaktör på RES

Tis 3 dec, 2013 - 15:40

I dag meddelas officiellt att Kajsa Beausang tar över chefredaktörskapet på tidningen RES. Från jobbet som reporter på Se & Hör i början av 2000-talet blev Kajsa rekryterad som chefredaktör på resetidningen Escape 360 och uppgraderade den ordentligt. Efter det har hon vikarierat som redaktionschef på Vagabond, men går nu hon alltså över till den äldsta konkurrenten, RES. Frågan är: vad ska hon ändra på?

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Egentligen inte så mycket, säger Kajsa Beausang. Jag tycker att tidningen har en fin form, ett bra uttryck och välrenommerade skribenter. Däremot tror jag att det alltid sker förändringar med en ny chefredaktör – man har sina egna referenser, åsikter och kontakter. Jag har dock full respekt för tidigare chefredaktörers arbete, så det blir inga stora och drastiska saker.

Finns det några särskilda resmål eller regioner du kommer lyfta fram mer?

– Jag tycker det har varit en bra mix i RES. Jag har själv en stor fäbless för weekendresor, så det är möjligt att det kommer att synas mer. Men framförallt vill jag bibehålla de riktigt bra skribenterna och hitta nya duktiga. Det finns en tradition av bra skribenter i RES och jag ser det som min uppgift att säkerställa att man även i fortsättningen får den riktigt kvalitativa läsningen här.

CVE

 

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report