Intervju: Resiabarometern 2014

Fre 13 dec, 2013 - 13:31

Travel Report var på plats när Resia presenterade sin årliga trendrapport Resiabarometern för 2014. Den här gången hade de tagit hjälp av handelsforskaren Malin Sundström från SIIR vid Högskolan i Borås.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Lathet, osäkerhet, tidsbrist, mat, genuina upplevelser och digital detox är några av trenderna för 2014 som vaskats fram i analysen av Sifo-undersökningen.

Vad gäller resmål är det klassiker som Mallorca, Turkiet, Kanarieöarna och Grekland i topp när det gäller sommarresor, men i övrigt tappar Thailand något till förmån för Karibien och Mexiko. Även Dubai spås ta mer plats framöver.

Här nedan en intervju med Resias kommunikationschef Ingela Schönning och Malin Sundström från SIIR.

 

SENASTE NYTT

ANNONS: