Foto:Adlon hotell

Det anrika Adlon Hotell byter ägare.

Som nu blir Elite Hotel Adlon. Adlon Hotell har under många år varit familjeägt och drivs i dag av Carina Lidforss, men kommer från den 1 februari 2014 att bli en del av den svenska hotellkedjan Elite Hotels of Sweden.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Elite Hotels har, under senare år, arbetat strategiskt med att stärka sin närvaro på viktiga orter i Sverige och övertagandet av Adlon Hotell blir ytterligare ett viktigt steg i detta arbete.

–  Vi är väldigt glada över att få ta över en så omsorgsfullt omhändertagen och välskött hotellverksamhet. Adlon Hotell har ett gott renommé, ett bra läge och stor potential. Vi kommer nu att, med varsam hand, anpassa produkten till Elite-standard. Adlon kommer att bli ett viktigt tillskott till vår verksamhet säger Elite Hotels grundare, ägare och VD Bicky Chakraborty.

 

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report