Från 1 februari 2014 kommer Thomas Engelhart börja sitt nya jobb som Vice President för affärsområdet Norden på Rezidors kontor i Stockholm. Han kommer att ansvara över 58 Radisson Blu och Park Inn by Radisson i Norden.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Engelhart har både danskt och norskt ursprung och kommer från en lång rad befattningar inom hotell- och reseindustrin, men de senaste åren har han arbetat på Klarna och Coop. Dessförinnan var han bland annat vd för First Hotels, ansvarig för Supplier Relation Group på American Express, VP Merchant Services på EMEA Airlines, samt SVP för Commercial Operations och Brand Experience på Scandic.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report