67 000 besökte Matka 2014

Tis 21 Jan, 2014 - 9:53

Resemässan Matka och husvagnsmässan Caravan drog tillsammans totalt 67 000 besökare i helgen som gick. Med närmare 1 000 utställare från 81 länder bär mässan en alltmer internationell prägel, och 91 % av de tillfrågade besökarna svarade i en undersökning att de var där för att hämta information om destinationer utanför Finland. Hälften intresserade sig för utomeuropeiska destinationer.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Resor står för 38 % av e-handeln i Finland, men det finns enligt arrangörerna fortfarande ett stort behov av att möta reserepresentanter öga mot öga. 60 % angav detta som en anledning att besöka mässan.

Årets partnerland var Lettland, och nästa år är det Egypten som tar över den stafettpinnen. Matka 2015 äger rum 15-18 januari 2015.

CVE

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report