Jamie Oliver har samarbetat med Scandic i snart fem år, och nu går man vidare med en egen restaurang. Internationellt välkända Jamie’s Italian kommer under hösten 2014 att öppna inne i Scandic Anglais vid Stureplan i Stockholm.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Vår ambition är alltid att vidga vårt utbud och ge exceptionellt bra service till våra gäster. Som en del i denna ambition vill vi även ge våra restauranger och barer ökat fokus. Vi vill skapa mer inspirerande upplevelser och arbeta tillsammans med människor som delar vårt engagemang när det gäller kvalitet, service och värderingar. Vi är stolta över samarbetet och framtidsplanerna tillsammans med Jamie’s Italian, säger Frank Fiskers, vd för Scandic Hotels i ett pressmeddelande.

CVE

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report