I år blir Air France KLM:s Flight Club-fest på TUR-mässan maffigare än någonsin tidigare. TUR har lagt ner sin kostsamma officiella fest till förmån för ett ökat affärsfokus. I kölvattnet av detta vrider Flight Club upp temperaturen ytterligare på sin årliga sammankomst. Ständige partygeneralen Gérald Amoudruz, försäljningschef på Air France KLM, har i år hittat nya spännande partners.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Den största skillnaden för i år är vårt samarbete med Rica Hotels och deras Hotel No. 25 i Göteborg, säger han. Vi kommer att börja kvällen där redan runt 18-tiden på torsdagen med ett after work-mingel. Petter kommer att spela live och Rica bjuder på mat och dryck.

Kvällens övriga partners medverkar på olika sätt som en förlängning av mässan. Bland de medverkande under kvällen syns bland andra Swanson’s Travel, Exclusively Hotels, Trippus och Hertz. Huvudpartner är det svenska incoming-bolaget Latitude Ventures med bas i Sydafrika, och kvällen kommer även att gå i sydafrikanskt tema. Mediepartner är som vanligt Travel Report.

Efter minglet på Rica går en gratisbuss till Park Lane, där festen fortsätter till sent på natten.

– Det kommer som vanligt att bli årets branschfest, säger Gérald. Det blir bra dj:s och förmånliga priser på champagne. Klockan 24 tävlar gästerna bland annat om en resa för två till Sydafrika, inklusive landarrangemang.

Hur funkar biljettsystemet i år?

– Vi kör med pappersbiljetter igen. Du registrerar dig först på en anmälningssajt som Trippus kommer att bygga åt oss. Biljetterna kommer sen att kunna hämtas på mässan under torsdagen. Där finns även en bössa från New Hope så att man samtidigt kan bidra med en slant.

Förfesten på Rica Hotel No. 25 är en del i hotellkedjans strategi att synas mer. Samuel Laulajainen, Sverigechef för Food & Beverage på Rica, är entusiastisk över samarbetet.

– Det kommer att bli årets förfest, säger han. Vi har Petter live, dj:s, mat från vårt kök – och drinkar såklart. Vi har ett fantastiskt hotell med bästa läge i Göteborg som vi vill att alla ska se. Utan att överdriva så är det i min mening ett av Sveriges finaste hotell – bra läge, bra rum, fina konferenslokaler och god mat.

CHRISTIAN VON ESSEN

SENASTE NYTT

ANNONS: