Ola Blomqvist rekryteras till ny Franchise Manager.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Samtidigt byter Viveca Jerrestam position från rollen som Inbound Manager till Sales & Marketing Manager.

Sweden Rent a Car AB består av biluthyrarna Avis och Budget. Avis har cirka 140 uthyrningskontor på 82 orter och Budget har cirka 80 uthyrningskontor på 43 orter i Sverige. Ola Blomqvist kommer från och med januari 2014 att vara ansvarig kontaktperson för samtliga franchisetagare från Örebro till Kiruna, undantaget Stockholm.

– Utmaningen är att fortsätta utveckla ett starkt och enat erbjudande för hyrbilen. Jag ser fram emot att göra det genom att bygga starka relationer tillsammans med franchisetagarna. På längre sikt är mitt mål att ytterligare bredda företagets försäljning, säger Ola Blomqvist.

Ola Blomqvist kommer senast från Bilsportsförbundet där han har varit ansvarig för miljö och anläggningsfrågor i tre år. Bilen och hyrbilen har varit en röd tråd i Ola Blomqvists karriär med positioner på bland annat OKQ8, Norsk Hydro och UnoX. På OKQ8 var Ola Blomqvist Distriktschef med ansvar för 70 återförsäljare och företagets affärsskola.

Samtidigt som Ola Blomqvist tillträder som Franchise Manager byter Viveca Jerrestam roll från Inbound Manager för Skandinavien till Sales- och Marketing Manager i Sverige.

Viveca Jerrestam har en bakgrund inom reseindustrin från bland annat Resia och Amadeus Scandinavia. Viveca Jerrestam har arbetat i företaget sedan 2009.

– Efter att ha varit med och byggt upp affärsområdet Inbound Sales i Skandinavien, och i den rollen etablerat och utvecklat våra relationer internationellt, ser nu jag fram emot nya utmaningar inom företaget, säger Viveca Jerrestam.

Både Ola Blomqvist och Viveca Jerrestam har nyligen tillträtt sina nya positioner.

 

SENASTE NYTT

ANNONS: