Tjänsten är nyinrättad och innebär en satsning för att stärka Veolias position på marknaden.

Eva Tiséus kommer närmast från tjänsten som marknadschef för affärsområde kommersiell trafik på Veolia.
– Vi vill växa och satsar nu på att ytterligare stärka Veolias position på marknaden. Därför är jag mycket glad att Eva Tiséus kliver in i en ny roll och tar ett helhetsgrepp för att vidareutveckla koncernens kommunikation, säger Gunnar Schön, VD på Veolia Transport.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Eva Tiséus har lång erfarenhet av att arbeta med marknads- och kommunikationsfrågor. Hon började inom koncernen 2008 som marknadschef för Flygbussarna. Dessförinnan var hon bland annat kommunikationschef på Nynäs Petroleum. Eva tillträder den nya tjänsten denna vecka.

Eva Tiséus kommer att ingå i Veolias svenska ledningsgrupp och fortsätter också i ledningsgruppen för affärsområde kommersiell trafik.

– Det är roligt att Veolia gör en så tydlig satsning och växlar upp sitt arbete med marknadsföring och kommunikation. Jag ser fram emot utmaningen och att få bidra med mina erfarenheter i arbetet med att utveckla hela koncernens position, säger Eva Tiséus på Veolia Transport.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report