Den nya, Singapore-baserade flygträningsanläggningen Airbus Asia Training Centre (AATC) kommer ägas till 55 procent av Airbus och 45 procent av Singapore Airlines. Ifall myndigheterna godkänner allting enligt tidsplanen ska utbildningar kunna påbörjas redan mot slutet av 2014.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Till en början kommer man använda SIA Training Centre vid Changi Airport, men när faciliteterna finns på plats ska verksamheten flyttas till Seletar Aerospace Park. Simulatorer kommer att finnas för utbildning inom Airbus A320, A330, A340, A350 och A380. Investeringen uppgår inledningsvis till 80 miljoner Singapore-dollar, ca 400 miljoner SEK.

CVE

Foto: Wikimedia CC – Simon_sees

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report