Ny BarCamp i Sigtuna om hållbar turism

Tor 13 feb, 2014 - 9:42

2013 anordnades för första gången en så kallad BarCamp i Sigtuna där beslutsfattare och branschföreträdare träffades i två dagar för att tillsammans diskutera framtidens utmaningar och möjligheter inom hållbarhet och framförallt hållbar turism. Agendan bestäms på plats av deltagarna.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

9-10 maj 2014 är det dags igen, och Camilla Zedendahl, vd på Destination Sigtuna, är taggad av förra årets intressanta diskussioner.

– Förra årets BarCamp var en succé, säger hon. Vi hade deltagare från alla delar av besöksnäringen – miljöexperter, högskolor, studenter och vd:ar. Det var verkligen en upplevelse att få ta del av allas entusiasm, erfarenheter och funderingar. Hållbarhetsfrågorna står generellt högt på agendan för den svenska och skandinaviska besöksnäringen, och vi har mycket att lära av varandra.

Green Tourism Camp Scandinavia 2014 äger rum på Hotell Kristina som år 2012 vann Ekoligan, kategori konferensrestauranger med 60 procent ekologisk mat och dryck. Hotell Kristina är Svanen- och Krav-märkt.
För mer information och anmälan: green-tourism-camp.com Antalet biljetter är begränsat.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report