Populära hotell på Facebook

Mån 17 Feb, 2014 - 11:57

Multi-webb-entreprenören Ted Valentin har i dag släppt lös sin senaste sajt Populärahotell.se. Som brukligt bygger han tjänsten på befintlig data, och i det här fallet baseras innehållet på vilka hotell som fått flest incheckningar och likes på Facebook under den senaste veckan. Resultatet sammanräknas i en ranking mellan 0 och 10. Loggar du in med Facebook-konto ser du förstås även vilka av dina vänner som varit där.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Listan toppas i skrivande stund av Clarion Hotel Post i Göteborg, Grand Hôtel i Stockholm, Gothia Towers i Göteborg och Scandic Grand Central i Stockholm, fyra hotell som med andra ord får utdelning för kombinationen social mediestrategi, vackra miljöer och hög status bland sina gäster.

Här är några kompletta listor:

Populära hotell i Sverige

Populära hotell i Stockholm

Populära hotell i Malmö

Populära hotell i Göteborg

CVE

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report