Han ersätter Åsa Hallqvist som har valt att lämna den operativa verksamheten för en tjänst på Hertz huvudkontor.

Guillaume kommer närmast från en tjänst som chef för Hertzkontoret på Vasagatan i Stockholm.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Guillaume Caussignac blir ny chef för Hertz på Arlanda. Han kommer närmast från en tjänst som chef för Hertzkontoret på Vasagatan i centrala Stockholm. Guillaume, som ursprungligen kommer från Frankrike, har arbetat i det svenska Hertzbolaget sedan 2006 då han började som Customer Sales Representative på Hertz Vasagatan. Han arbetade en tid som Supervisor innan han 2010 avancerade och tog över som chef för kontoret. Karriären inom Hertz började faktiskt redan i Frankrike för Guillaume, som under en period arbetade med biluthyrning på Gare de Lyon i Paris.

– Jag har haft många fina år på Vasagatan, mycket tack vare mitt fantastiska team. Nu är det dags att ta nästa steg. Det är en otrolig utmaning att få leda Hertz Arlanda. Det är vårt största uthyrningskontor och jag beundrar det som mina kollegor där åstadkommer varje dag. Min vision är att Arlanda ska vara Sveriges bästa uthyrningskontor, både när kunder och kollegor får välja, säger Guillaume Caussignac, tillträdande chef för Hertz Arlanda.

Åsa Hallqvist, som varit chef för Arlandakontoret sedan år 2000 har valt att lämna den operativa verksamheten för en ny tjänst på Hertz huvudkontor.

 

SENASTE NYTT

ANNONS: