Bra tryck på Tillväxtdagen 2014

Tor 20 mar, 2014 - 10:24

TUR-mässan smygstartade i vanlig ordning under onsdagen med Tillväxtdagen. Nytt för i år var att alla seminarier var samlade i ett gemensamt spår, så att ingenting krockade.

Resultatet var att J-salen var fullkomligt knökfull under hela dagen – man fick tidigt sätta in extrastolar för att folk skulle få plats. Visst strul hade det varit med bokningarna, men i slutändan var det höga trycket energiskapande för deltagarna.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Travel Report har pratat med flera personer från branschen som verkligen uppskattade Tillväxtdagens upplägg och program. Det fanns en tydlighet med matnyttiga föreläsningar om bland annat finansiering och prissättning, och flera inspirerande entreprenörer fick möjlighet att under dagen visa sina exempel på framgång sprungen ur genuin passion och hårt arbete. Mycket av det som diskuterades kopplades dessutom ihop med aktuell forskning.

CHRISTIAN VON ESSEN

SENASTE NYTT

ANNONS: