Dags att söka drömjobbet hos Swiss?

Mån 5 maj, 2014 - 20:59

Schweiz stukade stolthet Swiss ska bli hippt. Därför har man nu utlyst ett jobb vars kostnad möjligen kommer att betala sig snabbt i form av ökad pr. The Swiss Explorer är namnet på den person som ska testa allt som är Swiss – flyglinjer, service och komfort – men du ska också testa de tips som personalen delar med sig av på Swiss.com. Under sex månader får du åka till de viktigaste destinationerna, sova på de bästa hotellen och smaska på de hetaste restaurangerna. Samtidigt som du får lön för att ständigt vara uppkopplad och dela med dig av dina upplevelser i alla tänkbara kanaler.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Låter det trevligt? Ansök här!

CVE

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report