Pinsam flygtur

Tor 8 Maj, 2014 - 7:02

Hade sex på flygplan – låstes fast bredvid sina föräldrar

Många har nog suttit på ett långtidsflyg och önskat att tiden skulle gå lite fortare. Och kanske var det tristess som fick den brittiska kvinnan att vilja gå med i 10 000 meters-klubben – på flygningen med föräldrarna.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Det var på en elva timmar lång flygning mellan Gatwick i England och Las Vegas som det, enligt uppgifter till tidningen The Sun, ska ha hettat till mellan brittiskan i tjugoårsåldern och en manlig medpassagerare. Så pass att de bestämde sig för att uppsöka toaletten tillsammans.

Flygpersonalen fick slita upp dörren
Efter en kort stund ska höga läten ha hörts inifrån det trånga utrymmet, något som fick flygpersonalen på Virgin Airlines att till slut slita upp dörren. Den enligt vittnen märkbart berusade kvinnan tyckte sig dock inte ha något att skämmas för. Hon stretade i stället emot men var snart tillbaka i hennes flygplansstol – fastkedjad i handfängsel bredvid skärrade föräldrar, skriver Daily Mail.

Förhördes av polis
Väl nere på marken förhördes kvinnan av polis. Hon släpptes kort därefter med en varning och kunde sedan semestra vidare i staden som aldrig sover.

Källa:nyheter24.se

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report