Foto: Scandic hotel


Den 1 januari 2014 tillträdde Karin Sinclair som ny hotelldirektör på Scandic Opalen.

Hon kommer närmast från en tjänst som Area Revenue Manager för Scandics 12 hotell i västra Sverige.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

För fyra år sedan bytte Stockholmstjejen Scandic Anglais mot Scandic Europa och Göteborg. Västkusten passar bevisligen Karin bra, för nu fortsätter hon med nya utmaningar i samma stad.

– Scandic har verkligen gett mig chansen att utvecklas och det är ett underbart företag att arbeta för då de ser potential i alla och satsar på oss anställda med utbildningar via Scandic Business School och att man får möjligheten att testa vingarna, säger Karin.

Karin påbörjade sin hotellkarriär redan år 2000. Efter att ha haft praktiskt taget alla positioner som går att ha är hon nu, trots sin ringa ålder, så högt upp det går att komma på ett hotell. Kanske är det därför som 4potentials i februari rankade henne som nummer 42 bland 100 Rising Potentials i Sverige.*

Hon trivs utmärkt på nya jobbet och ser stor potential i hotellet, som med sitt fina läge mitt på evenemangsstråket i Göteborg, fungerar som en mötesplats i anslutning till många evenemang. Ett tydligt huvudfokus i Karins plan för hotellet är att fortsatt utveckla servicenivån ytterligare.

SENASTE NYTT

ANNONS: