Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Slottsköksveteranen Stefan Ekengren tar över som ny kökschef på vackra Görvälns Slott utanför Järfälla. Han kommer senast från Ulfsunda Slott i Bromma, och har tidigare jobbat på Åkeshof, Hesselby och Rosersbergs Slott, liksom på Hotell Borgholm, Thoresta Herrgård och Sigtuna Stadshotell.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Stefan Ekengren är uppvuxen i närheten av Görväln och ser mycket fram emot utmaningen, som han beskriver som en ”hänsynslös satsning”.

– Jag har en plan för hur detta ska bli helt på vårt eget sätt, vackert och brutalt. 
Ledorden i mina tankar är att köket och maten ska vara eget, äkta, enkelt och ”från hjärtat-rakt in i hjärtat”.

Foto: Johan Eklund

Sedan ett par år tillbaka driver Stefan även en uppskattad blogg på Besöksliv.

Foto: Wolfgang Kleinschmidt

PS. Har du inte testat afternoon tea på Görväln är det hög tid!

CVE

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report