Nya Premium Economy är nu bokningsbar

Ons 21 maj, 2014 - 6:59

Foto: Lufthansa


Efter att den nya reseklassen Premium Economy presenterades på årets ITB i Berlin, är det nu dags för nästa steg.

Den nya reseklassen kan nu bokas på avgångar som trafikeras med flygmodell Boeing 747-8. Från och med den 10 december kommer reseklassen Premium Economy garanterat finnas tillgänglig på alla avgångar med den nya flygmodellen.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Från och med slutet av januari 2015 kommer det första eftermonterade flygplanet av modell A340-600 vara planerat att avgå från München till Hong Kong, Shanghai och Tokyo och från slutet av april planeras A380-800 att flyga från Frankfurt till Johannesburg, New York, Miami, Houston, San Francisco, Shanghai och Singapore.

“Vi har fått fantastisk respons på vår reseklass Premium Economy sedan lanseringseventet, speciellt från de passagerare som vi försöker att nå med det här nya erbjudandet. Reseupplevelsen med Premium Economy kommer nu att bli ännu mer inom räckhåll – upp till 50 procent mer personligt utrymme till attraktiva priser och redan en prisbelönt produkt inom premiumsegmentet,” säger Jens Bischof, styrelsemedlem i Lufthansa German Airlines – Sales, Product and Marketing.

SENASTE NYTT

ANNONS: