Miami på besök i Stockholm

Tor 22 maj, 2014 - 23:31

I mitten av maj fick svenska resebyråagenter möjlighet att träffa representanter för Greater Miami and Beaches under en workshop i Stockholm. Platsen var typisk amerikansk då eventet var förlagt till Hard Rock Café.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Innan workshopen startade bjöds på mingel med rompunch serverad i kokosnötter. Sedan presenterade sig, främst olika hotell, allt från boutiquehotell till stora lyxiga Fontainebleau. Man fick också en bra uppfattning om varför Miami är en idealisk plats att besöka, särskilt nu med alla nya flygförbindelser.

Efter själva workshopen var det dags för en trerättersmiddag med amerikanska inslag varför stämningen blev allt högre ju längre kvällen led. De 30-talet deltagarna vandrade sedan hem med bra mycket mer kunskap om Miami än tidigare i bagaget.

Text och foto: Lars Lindmark

SENASTE NYTT

ANNONS: