Finnair är Nordens bästa flygbolag

Ons 4 Jun, 2014 - 7:02

Foto: Finnair

För femte året i rad har Finnair utsetts till det bästa flygbolaget i Norden.

Det står klart sedan Skytrax, branschens mest prestigefulla och respekterade undersökningsföretag, har släppt sina siffror för 2014. Dessa visar att Finnair är det enda flygbolaget i Norden som får utmärkelsen fyra stjärnor.
Skytrax har tagit hänsyn till flera hundra parametrar inom service och kvalitet vid 18 flygningar under februari 2014 i World Airline Star Rating program. Finnair följer upp förra årets bedrift och fortsätter att vara det enda nordiska flygbolaget som erhåller 4 stjärnor.
– Vi är väldigt stolta över att även i år knipa förstaplaceringen i Norden. Finnair arbetar ständigt med att vara bland de bästa flygbolagen i världen när det kommer till kvalitet. Skytrax-utmärkelsen är ett bevis på att vi är med och tampas med det absolut främsta, säger Kenneth Gillberg, Skandinavienchef Finnair.
Finnair är sedan 2009 det enda nordiska flygbolaget som har tilldelas 4 stjärnor av Skytrax. Av totalt 202 flygbolag är det i dagsläget sammanlagt 35 flygbolag runt om i världen som har fått utmärkelsen fyra stjärnor.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report