Way Out West serverar ekologiskt öl

Tis 10 jun, 2014 - 14:08

Göteborgsfestivalen Way Out West har sedan tidigare blivit både miljöcertifierad och vegetarisk. Nu filar man vidare på detaljerna som kan påverka omvärlden positivt, bland annat genom att tillsammans med Norrlands Guld säkerställa att festivalbesökarna även kommer att kunna dricka ekologiskt öl.
– Det känns fantastiskt att få med oss Norrlands Guld på det här. Det är ju ingen liten aktör, utan ett av Sveriges största ölvarumärken. Det är också första gången någonsin som den öl som serveras på en stor musikfestival i Sverige blir ekologisk. Det här är helt i linje med hur vi vill jobba. Det säljs stora volymer öl på Way Out West, så det här gör verkligen skillnad, säger Joel Borg på arrangören Luger.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

CVE

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report