VisitSweden bäst på Tumblr

Ons 11 jun, 2014 - 6:30

Tumblr är väldigt lätt att komma igång med som privat bildblogg, men det är desto svårare att skapa affärsmässiga plattformar. Enligt Travel + Leisures årliga Smitty Awards (Social Media In Travel and Tourism) är VisitSweden bäst i klassen på att använda Tumblr i sin verksamhet, närmare bestämt för sitt internationella pressrum.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

På Smittys vinnarsida finns en hel del inspiration för oss som gärna vill bli bättre på att utveckla sociala medier i verksamheten. Bland vinnare ser vi Virgin Atlantic (bäst på Twitter), Tahiti Tourism North America (bäst på Instagram), Four Seasons (bäst på Facebook) och VisitBritain (bäst på Pinterest).

CVE

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report