Foto:fritidsresor

Därmed lockar bolaget ytterligare en drivande och kommersiell kraft: Eivor har över 30 års erfarenhet från reseindustrin och är känd för sitt engagemang och tydliga affärsinriktning.

Dessutom tillför hon ytterligare online- och produktkompetens till verksamheten.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Johan Lundgren, vice koncernchef TUI Travel Plc, är mycket nöjd med rekryteringen:

– Eivors breda bakgrund och starka driv inom försäljning och marknadsföring är exakt det som behövs för att ta vår strategiska grund vidare, säger han.

– Fokus blir fortsatt på affärsverksamheten, på differentiering genom ständig produktutveckling och relevans på marknaden, främst genom att finnas digitalt där kunden är med spännande och nytänkande produkter och erbjudanden.

Eivor rapporterar direkt till Johan Lundgren och ingår förutom sitt uppdrag i Norden i
Mainstream Board i TUI Travel Plc.

Hon ser fram emot att börja den 1 juli:
– Ett så spännande uppdrag som det här får man kanske bara en gång i livet.

– TUI Travel är det ledande reseföretaget internationellt och jag är mycket glad över att få förtroendet att leda och utveckla verksamheten i Norden och samtidigt kunna bidra med min kunskap och erfarenhet i en dynamisk och internationell miljö.

Eivor har under de senaste åren arbetat aktivt i ett antal styrelser bl a Skistar, SJ, ETraveli och COOP. Hon har varit VD för Ving Sverige, därefter VD på COOP Marknad AB och är sedan 2011 styrelseproffs.

– Fritidsresegruppen är mitt i ett spännande och omvälvande förändringsarbete för att få ännu större relevans på marknaden. Det ser jag också fram emot att få driva i än högre takt, säger Eivor Andersson.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report